Misdaadfilm 'Drive-Away Dolls' met Matt Damon en Pedro Pascal krijgt trailer

Misdaadfilm 'Drive-Away Dolls' met Matt Damon en Pedro Pascal krijgt trailer

Een actievolle nieuwe film van de legendarische regisseur Ethan Coen.

De aankomende film Drive-Away Dolls heeft een nieuwe trailer online staan. De trailer geeft weinig weg van de film. Het enige wat we zien is dat er een koffer is die veel mensen willen hebben. Sommigen zijn er zelfs voor bereid te moorden. Wel zien we direct dat er een aantal grote namen meespelen in de film. Zo zien we voor een seconde Matt Damon zijn gezicht in beeld. Damon kennen we al van Good Will Hunting en The Bourne Identity. Ook Pedro Pascal speelt mee. Pascal kennen we van The Last of Us en Game of Thrones.

Verder zien we ook wat opkomend talent voorbij komen in de trailer. Zo speelt Margaret Qualley de hoofdrol in de film. Qualley kennen we al van Once Upon a Time in Hollywood. Daarin speelt ze de hippie die een rit krijgt van het personage van Brad Pitt. Ook speelt acteur Bill Camp mee in de film. Camp kennen we als de conciërge die Beth Harmon leert schaken in The Queen's Gambit.

Ethan Coen
De film wordt geregisseerd door de legendarische Ethan Coen. Coen kennen we al van klassiekers als The Big Lebowski, O Brother, Where Art Thou?, No Country for Old Men en Burn After Reading, om maar even een paar te noemen.

Normaal werkt Ethan Coen samen met zijn broer Joel Coen. Ethan heeft aangegeven dat de laatste twee films waar hij en zijn broer samen aan werkten een strijd was om te maken. "De samenwerking liep niet zo soepel als vroeger" sprak Ethan. Daarom maakt hij Drive-Away Dolls liever alleen.Zo kan hij alle problemen omzeilen die ontstaan als hij met zijn broer werkt.

Tarantino-achtig
De film lijkt inspiratie te halen uit het werk van regisseur Quentin Tarantino. Zo zien we een shot gefilmd vanuit de achterbak van een auto. Deze zogenaamde Trunk shot heeft Tarantino praktisch uitgevonden door deze voor het eerst te gebruiken in zijn debuutfilm Reservoir dogs Verder is er net als in Pulp Fiction een mysterieuze koffer waar het hele verhaal om draait.



Sowieso heeft de hele trailer van Drive-Away Dolls een Tarantino-achtig gevoel. Als je niet zou weten wie de film zou regisseren zou je makkelijk de fout kunnen maken te denken dat het een Tarantino-film is. Drive-Away Dolls is vanaf 23 februari te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair