Uitstekend nieuws voor John Green-verfilming 'Turtles All the Way Down'

Uitstekend nieuws voor John Green-verfilming 'Turtles All the Way Down'

De adaptatie van de bestseller uit 2017 komt eindelijk naar HBO Max.

John Green-fans opgelet: er is eindelijk nieuws over de volgende adaptatie van zijn werk. Turtles All the Way Down, de verfilming van zijn gelijknamige boek uit 2017, komt later dit jaar naar HBO Max. Dat heeft de schrijver zelf bekend gemaakt.

Turtles All the Way Down gaat over de 17-jarige Aza Holmes, die samen met haar beste vriendin op zoek gaat naar een verdwenen miljardair. Deze zoektocht confronteert haar niet alleen met het verlies van haar eigen vader, maar ook haar worsteling met angstgevoelens.

Lang moeten wachten
De verfilming van het boek werd al in 2017 aangekondigd. Toen zou de film gemaakt worden door 20th Century Fox. Maar in de jaren erna is die studio overgekocht door Disney, waardoor het project lange tijd op pauze ging. In 2022 ging de productie dan eindelijk van start.

"Je weet nooit of een film ook echt uit gaat komen," zo zegt Green op Instagram. "[Maar] 'Turtles All the Way Down' komt later dit jaar uit!" Weliswaar niet in de bioscoopzalen, maar op HBO Max: de streamingdienst van Warner Bros. heeft de film opgepikt.

Cast
Turtles All the Way Down werd geregisseerd door Hannah Marks. Marks heeft ook een rol in de film, naast onder andere Isabela Merced en Felix Mallard. Het is niet de eerste John Green-verfilming: eerder verschenen er al The Fault in Our Stars (2014) en Paper Towns (2015).



NieuwsFilm

meest populair