Sharon Stone trof "een crimineel en een heroïne-junkie" door deze dating app

Sharon Stone trof "een crimineel en een heroïne-junkie" door deze dating app

Sharon Stone heeft zowel negatieve als positieve ervaringen gehad met online daten, maar zoekt niet actief naar een partner.

Dat niet iedereen de liefde ontmoet met een dating app moge duidelijk zijn. Een schrale troost is dat een ster als Sharon Stone zelfs nog ergere ervaringen heeft.

Van de week vertelde de 65-jarige actrice uit Basic Instinct en The Disaster Artist hier in een interview met UK The Times dat ze gemengde gevoelens heeft over online daten. Ze vertelde dat ze een veroordeelde crimineel trof en een heroïne-junkie die "20.000 injecties verder was dan de foto die hij bij zijn profiel had gezet".

Ook positieve ervaringen
Met die verslaafde sprak ze in het sjieke Hotel Bel-Air af, zoals hieronder in de YouTube-video van OK! Magazine. Ze vertelde: "Ik zei tegen de ober dat ik een watertje wilde. Hij nam een cocktail met absint ofzo. Ik zei daarop: 'Het spijt me, ik kan niet blijven'."

Toch had ze ook positieve ervaringen met dating apps als Tinder en Raya. Ze vertelde over twee die virtueel bleven vanwege de COVID-19 pandemie. Ze vertelde: "Ik was haast een therapeut. Eentje ging door een echtscheiding met twee kleine kinderen, omdat zijn vrouw dat wilde. Hij was nog bezig met het verwerken daarvan."

Het gaf voldoening
De ander had een relatiebreuk met een abortus, terwijl hij nog van haar hield. Ze vond dat niet erg en zei: "Het gaf voldoening om te helpen bij het verwerken. Ik weet niet waarom. Maar in 2024 wil ik wel echt verliefd zijn voor de volle 100%."



Sharon Stone heeft geen lijstje waar iemand aan moet voldoen. Ze zei: "Ik zoek niets, want ik denk niet dat dat zo werkt. Je staat daar gewoon, je ontmoet iemand en denkt: 'Wat?' en voor je het weet zijn er twee jaar samen om."

NieuwsFilm

meest populair