Fans reageren verdeeld op plannen voor 'Spider-Man 4': Wil Sony te veel met multiverse-film?

Fans reageren verdeeld op plannen voor 'Spider-Man 4': Wil Sony te veel met multiverse-film?

Sony wil een multiverse-film met Andrew Garfield en Tobey Maguire, maar zitten fans daar wel op te wachten?

Fans zijn verdeeld over welke richting de vierde Spider-Man-film op moet gaan. Volgens recente geruchten wordt er over twee zeer verschillende versies nagedacht. En fans hebben uiteenlopende meningen over welk idee beter is voor Spider-Man 4.

Volgens de geruchten zou Marvel Studios een kleinere film willen maken waarin Spider-Man het samen met andere 'street level'-helden op moet nemen tegen Kingpin. Vincent D'Onofrio zou gesprekken hebben gehad met Marvel om zijn rol, die hij voor het eerst speelde in de Daredevil-serie, opnieuw te spelen.

Multiverse
Maar Sony, die de distributierechten van Spider-Man bezit, wil een grootse Multiverse-film maken. De studio zou Andrew Garfield en Tobey Maguire terug willen brengen als hun versies van Spider-Man.

Veel fans zien meer in een kleinschalige Spider-Man-film. Ze zouden graag de terugkeer zien van Charlie Cox als Daredevil en andere helden die we eerder zagen in de Marvel series van Netflix. Maar de fans zouden ook dolgraag weer hun favoriete Spider-Man-acteurs terug zien keren. Sommige fans weten de oplossing: bewaar Maguire en Garfield voor de volgende Avengers-film en laat Tom Holland de ster zijn van zijn eigen Spider-Man-film.

No Way Home
In 2021 werd Spider-Man: No Way Home de grootste film van het jaar. De film bracht 3 Spider-mannen samen in één film. Fans waren dolenthousiast en de film bracht bijna 2 miljard dollar op. Sinds No Way Home hebben we nog niets officieels gehoord over een nieuwe Spider-Man-film.

Lees hieronder de reacties van een aantal fans op Twitter:











NieuwsFilm