Teleurstellende update over de laatste 'Fast & Furious'-film: Jason Momoa verwacht vertraging

Teleurstellende update over de laatste 'Fast & Furious'-film: Jason Momoa verwacht vertraging

Het is misschien niet eens zeker dat Momoa wel terugkeert voor de 'one last ride'.

Eerder deze maand leerden we al dat Fast 11 waarschijnlijk het laatste deel van de Fast & Furious-franchise wordt, maar misschien wordt dat toch nog lang wachten.

Tenminste, daar lijkt Jason Momoa naar te hinten. De steracteur, die de slechterik Dante Reyes speelde in Fast X, sprak onlangs met Variety over het volgende hoofdstuk in de serie, en hij was niet heel optimistisch.

Nog even wachten
"Ik heb mijn ideeën naar buiten gebracht en we zullen zien waar het naartoe gaat," aldus Momoa over zijn rol in de volgende film. Er waren al geruchten dat Universal hem zou laten vallen als slechterik. "Maar dat is waarschijnlijk een eind weg," zo gaat de acteur verder.

Toch blijft Momoa hoopvol. "Het zal leuk zijn om te doen. Het is leuk om de slechterik te spelen. Het is geweldig om de slechterik te spelen." Fast X eindigde met een cliffhanger waarin Reyes als overwinnaar uit de bocht leek te komen.

Releasedatum
Het feit dat Momoa onzeker is over wanneer de productie van start gaat, wijst erop dat Fast 11 zijn geplande releasedatum misschien niet zal halen. De film staat op dit moment nog gepland op 4 april 2025, maar dat kan dus veranderen.



NieuwsFilm

meest populair