'Fast & Furious 11' wordt dan toch het einde en Jason Momoa in 'Hobbs & Shaw 2'

'Fast & Furious 11' wordt dan toch het einde en Jason Momoa in 'Hobbs & Shaw 2'

Maar ja, die bekende tagline 'one last ride' hebben we al vaker gehoord...

De afsluitende inzending van de 'Fast & Furious'-franchise wordt niet langer opgesplitst in twee delen, keert weer terug naar de basis en wordt het laatste optreden van ster Vin Diesel als Dominic Toretto.

Het verhaal zal zich concentreren op één grote overval of race in plaats van een globaal wereldreisavontuur met een budget van "$200 miljoen dollar of minder" nadat Fast X ietwat teleurstelde aan de box-office.

Wijziging van koers
Tevens lijkt het erop dat we Jason Momoa niet meer terug gaan zien in het elfde deel als de slechterik Dante Reyes. In plaats daarvan werd er vorig jaar juni door Universal een nieuwe Hobbs & Shaw-film aangekondigd.

Dit moet dan (waarschijnlijk zonder Diesel) een overbrugging worden tussen deel 10 en 11 waarbij Momoa zich bij Dwayne Johnson en Jason Statham voegt. De mid-credit-scene van Fast X hintte hier ook al naar.

Andere antagonist
Wie dan wel de schurk moet worden in het elfde deel, blijft nog even gissen. Het zou eventueel [SPOILER!] Alan Ritchsons Aimes kunnen zijn, de dubbelagent waarvan in Fast X werd onthuld dat hij voor Dante werkte.



NieuwsFilm

meest populair