Steven Soderbergh strikt twee van Hollywoods grootste namen voor zijn spionagethriller 'Black Bag'

Steven Soderbergh strikt twee van Hollywoods grootste namen voor zijn spionagethriller 'Black Bag'

Cate Blanchett en Michael Fassbender hebben al getekend voor de hoofdrollen.

Cate Blanchett is een van de beste actrices die er rondloopt in Hollywood en ook Michael Fassbender is behoorlijk geliefd. Niet zo heel gek dus, dat het feit dat deze twee sterren nu gaan samenwerken als muziek in de oren klinkt van menig filmfanaat.

Beide acteurs hebben namelijk getekend voor Steven Soderberghs spionagefilm, genaamd Black Bag. De regisseur, o.a. bekend van Traffic en Ocean's Eleven, heeft zijn laatste film Presence nog niet goed en wel uitgebracht of hij heeft alweer zijn zinnen gezet op een nieuw project.

Wat te verwachten
Er is nog niet veel bekend over Black Bag, buiten het feit dat het hier om een thriller gaat. Het script zal verzorgd worden door David Koepp, die recentelijk nog samenwerkte met Soderbergh aan diens Presence.

Soderbergh wil eigenlijk in mei al met de opnames beginnen en zal zijn film in Engeland opnemen. Tegen die tijd moet wel eerst een studio of streamingdienst gevonden worden, maar gezien de grote namen die aan dit project verbonden zijn zal dit wel goedkomen.

Samenwerking
Soderberg werkte al eerder met Blanchett aan The Good German en weer met Fassbender aan Haywire. Ook Blanchett en Fassbender waren in een dezelfde film te zien, namelijk Song to Song uit 2017.



NieuwsFilm

meest populair