Foto van eerste opnameweek live-action 'How to Train Your Dragon'

Foto van eerste opnameweek live-action 'How to Train Your Dragon'

De makers gaan dit keer van tekeningen naar meer realistische computereffecten...

Na drie geslaagde animatiefilms krijgt How to Train Your Dragon een live-action bewerking. Regisseur Dean DeBlois keert terug achter de camera en hij is behoorlijk enthousiast over de geschoten beelden.

De verfilming brengt opnieuw het verhaal tot leven van de jonge Viking Hiccup die de dodelijke draak Toothless probeert te temmen.

Sneak peek
DeBlois zelf heeft een nieuwe afbeelding van achter de schermen op zijn Instagram geplaatst waarop eveneens enkele rekwisieten te zien zijn. Hij is te zien in een dikke winterjas met een Vikingschild en zwaard terwijl hij, starend naar de camera, midden in een strijdkreet lijkt te zitten.

Het prijzende onderschrift luidt: "Onze eerste opnameweek was een daverend succes! De shots zijn adembenemend, onze crew is van topklasse en onze cast is geweldig! Wacht maar tot je ze in actie ziet, want geloof me, ze zijn FANTASTISCH! Binnenkort meer over de rest".

Castleden
Gerard Butler (stem van Hiccups vader Stoick) zal ook de live-action versie van zijn personage spelen. Verder hebben onder andere Mason Thames, Nico Parker en Nick Frost getekend. Vanaf juni 2025 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair