Channing Tatum belooft dat zijn passieproject 'The Maxx' er gewoon gaat komen

Channing Tatum belooft dat zijn passieproject 'The Maxx' er gewoon gaat komen

De verfilming van de gelijknamige stripreeks belooft een unieke ervaring te worden.

In 2019 werd een verfilming van The Maxx aangekondigd, een cult-stripreeks uit de jaren negentig van Image Comics. Bekende Hollywoodster Channing Tatum (van onder andere Magic Mike) zou de film produceren. Sindsdien is het echter stil gebleven rond het project.

Totdat Tatum vorige week ineens een update postte op Instagram. "Oh mijn god," schreef hij, "ik ben hier zo opgewonden over dat ik het niet eens kan uitleggen. The Maxx!!!! Dit is een jeugdliefde van mij."

Paramount
Tatum bevestigt daarbij een eerder gerucht dat de film zou zijn opgepikt door Paramount Studios. Hij schrijft verder: "[Dit is] de oprecht briljante creatie van Sam Keith. (...) Ik kan niet wachten om dit tot leven te brengen en te proberen het naar generaties te brengen die het missen."

The Maxx gaat over een dakloze man (Maxx) die tegelijkertijd in een alternatieve realiteit genaamd The Outback leeft. Daar is hij de beschermheer van de Jungle Queen, die in de echte wereld de maatschappelijk werker is waar Maxx hulp van krijgt. Zij heeft echter geen idee dat The Outback bestaat; hij wel.

Animatieserie
Een uniek concept dus, waar al eerder een verfilming van werd gemaakt: in 1995 produceerde MTV een 13-delige animatieserie van de stripreeks, die in de prijzen viel. Of Tatum dat succes kan herhalen, dat moeten we echter nog even afwachten. Verdere details over de film, inclusief een releasedatum, zijn nog niet bekend.




NieuwsFilm

meest populair