Sofia Vergara verpletterend in zwarte jurk en trekt alle aandacht tijdens de 'Tonight Show'

Sofia Vergara verpletterend in zwarte jurk en trekt alle aandacht tijdens de 'Tonight Show'

De actrice uit de aankomende Netflix-serie Griselda ziet er weer stralend uit.

Actrice en presentatrice Sofia Vergara weet eigenlijk op elke foto wel op te vallen. De ster uit Colombia doet dat ook al jaren, aangezien ze in - een uiteindelijk verwijderde scène van - Collateral Damage uit 2002 met Arnold Schwarzenegger haar debuut maakte in Hollywood.

De in Colombia geboren actrice wist sindsdien Amerika te veroveren met optredens in uitlopende films en series. Tegenwoordig is ze een jurylid van America's Got Talent van NBC, alweer sinds 2020.

Griselda
Volgende week zien we Sofia weer in een serie. Ze heeft namelijk de hoofdrol in Griselda. De miniserie gaat over Griselda Blanco, een huisvrouw die uitgroeide tot een van de meest beruchte drugsbaronnen van de jaren 80.

De serie over "Godmother of Cocaine" staat gepland voor 25 januari en bestaat uit zes afleveringen. De eerste aflevering heet "Lady Comes to Town" en de complete serie is geregisseerd door Andrés Baiz die ook heeft gewerkt aan Narcos.

Televisie
Uiteraard doet Sofia de gebruikelijke promotieronde en belandde ook op de bank bij The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Ze verscheen in een prachtige zwarte jurk die weer uitstekend afkleedt. Bekijk de foto's maar via onderstaande links.


De beelden van de prachtige 51-jarige Sofia Vergara zien? Check deze foto, dit kiekje en deze video op haar Instagram-account.

Sofia deelde de foto's en beelden met haar bijna 33 miljoen volgers en ze verzamelde al vele duizenden likes. In de beelden gaat ze ook in op een mogelijke Modern Family-reünie.

NieuwsFilm

meest populair