Deze prijswinnaar uit 'The Bear' wil Cyclops spelen in Marvel's 'X-Men'

Deze prijswinnaar uit 'The Bear' wil Cyclops spelen in Marvel's 'X-Men'

De chef dient nog andere rollen op die hij graag zou willen vertolken.

The Bear is één van de grote hitseries van het moment. Onlangs werd er nog een Screen Actors Guild-prijs uitgereikt voor de volledige cast. En één van die steracteurs heeft ideeën over wat hij verder zou willen spelen.

Het gaat over Matty Matheson, de celebrity-chef die klusjesman Neil Fak speelt in de FX-serie. Hij werd op de rode loper van de Emmy's gevraagd over wat zijn droomrol was, en zijn antwoord? "Alles."

Cyclops
"Ik wil gewoon in veel films acteren," aldus Matheson. "Een paar Marvels, een paar Indiana Jones." Wanneer hij gevraagd werd wie in Marvel hij zou willen spelen, zei hij na kort nadenken, "Zijn de X-Men Marvel? Cyclops. Cyclops is cool."

Cyclops is in de stripboeken de leider van de X-Men, wiens superkracht is dat hij lasers uit zijn ogen kan schieten. Hierdoor draagt hij constant een beschermende bril. De rol werd al eerder vertolkt door James Marsden en Tye Sheridan.

Deadpool 3
Tot op heden hebben we nog niks gehoord over Marvel's plannen om de X-Men te rebooten, al lijkt het er wel op dat we de eerste hints gaan krijgen in het aankomende Deadpool 3. Daar komen verschillende X-Men personages in aan bod, waaronder Hugh Jackman's Wolverine.



NieuwsFilm

meest populair