3 verstopte film-parels op Disney+

3 verstopte film-parels op Disney+

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Cruella (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Craig Gillespie | Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, e.a. | Kijk direct
Estella werd op jonge leeftijd wees en is opgegroeid op de straten van Londen. Nu, eenmaal volwassen, droomt ze van een carrière in de mode. Ze krijgt de kans om aan de slag te gaan voor de Barones, een ijzeren ontwerpster. Wanneer de twee tegenover elkaar komen te staan, neemt Estella een nieuwe gedaante aan om de Barones terug te pakken.



Ratatouille (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Bird | Cast: Patton Oswalt, Ian Holm, Lou Romano, e.a. | Kijk direct
De jonge rat Remy droomt ervan chefkok te worden in een toprestaurant in Parijs. Hij raakt verzeild in het riool en komt zo precies uit onder het restaurant van zijn culinaire held, de overleden topkok Gusteau. Daar sluit hij een verbond met het onhandige, maar ambitieuze keukenhulpje Linguini. De twee raken bevriend en koken samen al snel de sterren van de hemel.



The Lion King (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Favreau | Cast: JD McCrary, Chiwetel Ejifor, Beyoncé, e.a. | Kijk direct
Leeuw Simba, ooit de nieuwe koning van de savanne, werd verjaagd door zijn gemene oom Scar en groeide op in de jungle onder de hoede van stokstaartje Timon en wrattenzwijn Pumbaa. Wanneer hij wordt herenigd met zijn jeugdvriendin Nala, die een verontrustende boodschap voor hem heeft, besluit Simba terug te keren om een einde te maken aan de tirannie van Scar.



NieuwsFilm

meest populair