Jennifer Lopez doet wild en knapt bijna uit haar jurkje

Jennifer Lopez doet wild en knapt bijna uit haar jurkje

De actrice Jennifer Lopez promoot dit keer haar carrière als zangeres.

Wat doet Jennifer Lopez eigenlijk niet? Het is misschien de betere vraag, aangezien ze in de entertainmentwereld bij elke positie wel heeft bekleed. Voor haar nieuwe album This Is Me... Now komt ze met bijzonder opvallende foto's.

Met haar ruim kwart miljard volgers op Instagram deelde JLo een reeks foto's die op de cover staan van de exclusieve vinyl-uitgave. Haar nieuwe album ligt vanaf 16 februari in het schap.

Acteren
Dat ze binnenkort met een nieuwe plaat komt, houdt haar niet tegen om ook volop te acteren. Ze nam recent de scifi-film Atlas op voor Netflix en volgens IMDb wordt op dit moment de biopic Unstoppable: The Anthony Robles Story opgenomen.

Later dit jaar start ze met de opnames voor de misdaadfilm The Godmother en daarna volgen de opnames voor Kiss of the Spider Woman. En nee, die laatste film is geen superheldenfilm, maar een verfilming van een musical, met Bill Condon als regisseur.

Opvallend
De wilde foto's die Jennifer deelt zijn zeker opvallend te noemen. We zien haar niet alleen in een zwarte jurk met een voorkant die nog maar weinig bedekt. Op een andere foto zien we JLo in een doorschijnende jurk, met rode bloemen. Ook mooi.


Wil je de 54-jarige Jennifer Lopez op de foto's zien? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair