Sofia Vergara geeft spontaan een lijvige knuffel aan acteur Kevin Hart

Sofia Vergara geeft spontaan een lijvige knuffel aan acteur Kevin Hart

De bekende actrice laat Kevin Hart ongetwijfeld wel even blozen.

Actrice en presentatrice Sofia Vergara is een opvallende verschijning. De diva, die de afgelopen jaren vooral bekend is van America's Got Talent, ziet er namelijk altijd prachtig uit.

We zien haar vaak in prachtige jurken en op Instagram heeft ze nu een video gedeeld van achter de schermen bij The Graham Norton Show. Acteur Kevin Hart zag Sofia's jurk (en meer) van wel heel dichtbij.

Sofia en Kevin
De sterren waren bij Graham Norton aanwezig om even bij te kletsen en grappen te maken. Kevin zien we binnenkort in de Netflix-actiekomedie Lift en Sofia duikt deze maand op in haar eigen Netflix-serie.

De in Colombia geboren actrice speelt namelijk een grote drugsbaas in de miniserie Griselda. Vanaf 25 januari staan de zes afleveringen online en zien we Sofia als de ooit gevreesde Griselda Blanco. De serie promootte ze onlangs in een wel heel opvallend jurkje.

Knuffel
Sofia was jarenlang in de serie Modern Family te zien. Opvallend is dat Kevin een bijrol had in een van de afleveringen. Dit werd ook besproken tijdens The Graham Norton Show. De knuffel van Sofia en Kevin kun je overigens op de Instagram van Sofia zien.



NieuwsFilm

meest populair