Je schrikt bijna van Sofia Vergara's boezem terwijl ze haar nieuwe Netflix-serie promoot

Je schrikt bijna van Sofia Vergara's boezem terwijl ze haar nieuwe Netflix-serie promoot

De actrice Sofia Vergara zien we later deze maand in haar Netflix-miniserie Griselda.

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara gaat al wat jaartjes mee in Hollywood en nog altijd weet ze opvallende rollen te bemachtigen. Zoals zoveel sterren heeft ze nu ook haar eigen productie op Netflix.

Daarnaast blijft ze ook gewoon een enorme celeb. Dit wordt alleen al bewezen door haar 32,3 miljoen volgers op Instagram. Op een van haar nieuwste foto zet ze overduidelijk even haar boezem in om haar Netflix-serie te promoten, met al een dikke 3K likes als gevolg.

Griselda
Vanaf 25 januari staat de serie Griselda op Netflix. Deze zesdelige serie gaat over de Colombiaanse Griselda Blanco, een van de belangrijkste mensen in de drugswereld van de jaren 70 tot en met in de '00.

Sofia speelt uiteraard de drugbaas alias de "Godmother of Cocaine" en de serie is geregisseerd door Andrés Baiz. Er verschijnen zes afleveringen. In 2024 zal ze ook een stem inspreken in de animatieserie Koati: Animated Series.

Promotie
Op haar Instagram plaatste de actrice een foto van zichzelf in Madrid. Met het opvallende kiekje moedigt ze haar Spaanstalige kijkers aan op de serie te gaan kijken: "Soms Sofia, soms Griselda. Maar altijd Latina."


De foto van de 51-jarige Sofia Vergara in Madrid zien? Check deze dan op hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair