Jessica Chastain is misschien wel de knapste roodharige ooit tot ze haar make-up afdoet

Jessica Chastain is misschien wel de knapste roodharige ooit tot ze haar make-up afdoet

Jessica Chastain staat bekend om haar waanzinnige acteerprestaties en prachtige uiterlijk, maar transformeert naar een vriendelijke, zachte vrouw.

Elke vrouw heeft iets moois, maar Jessica Chastain lijkt perfect. De actrice uit X-Men Dark Phoenix, The Unforgiven en Armageddon Time is misschien wel de knapste roodharige actrice ooit.

Op red carpet events en in interviews is de 46-jarige ster altijd even adembenemend. Voor Harper's Bazaar durfde ze echter in de onderstaande YouTube-video haar make-up af te doen. En dan wordt ze ineens een ander mens.

Oprechte transformatie
Die transformatie naar een vriendelijke, zachte vrouw is niet vreemd. Jessica heeft al veel filmprijzen mogen ontvangen voor haar werk, waaronder een Oscar en een Golden Globe. Ze is een van de beste sterren in Hollywood.

Maar ze is ook oprecht lief en meedenkend. Daar zij een droge huid heeft en weet hoe belangrijk een goede huidverzorging is voor de filmindustrie, toont zij haar uitgebreide huidverzorging. Ze kiest voor natuurlijke, botanische producten.

Waanzinnig mooi
Daarnaast deelt ze tips om dat rode haar nog beter te laten stralen. Ook heeft ze een goede tip om beter te kunnen slapen. Het moge duidelijk zijn, dat ze veel tijd over heeft voor een goede routine. En dat is de hele reden dat zij er zo waanzinnig mooi en jeugdig uit blijft zien.



NieuwsFilm

meest populair