Huwelijk van Chris Hemsworth en Elsa Pataky staat op instorten door verschillende wensen

Huwelijk van Chris Hemsworth en Elsa Pataky staat op instorten door verschillende wensen

Geruchten gaan dat het huwelijk van Chris Hemsworth en Elsa Pataky op instorten staat, maar het beroemde koppel laat andere beelden zien

Geruchten gaan dat het huwelijk van Chris Hemsworth en Elsa Pataky niet meer is wat het is geweest. Jarenlang was het stel onafscheidelijk en wisten ze hun werk, gezin en elkaar prima te combineren.

Maar de laatste tijd lijken de 40-jarige acteur uit Thor en de 47-jarige actrice uit Interceptor niet meer gelukkig samen. Ze gaan zelfs zonder elkaar op vakantie. Bronnen suggereren dat ze al heel lang uit elkaar groeien en het huwelijk op instorten staat.

Samen gespot
Hier in het artikel van Daily Mail worden Chris en Elsa toch weer eindelijk samen gespot bij een restaurant. Ze trokken vanouds ontspannen met elkaar op, al was het geen 'date met z'n twee'.

De afspraak was namelijk een werkafspraak met vrienden, want het stel is een fondswerving aan het plannen. Chris en Elsa zijn al meer dan tien jaar getrouwd. Voor hun jonge gezin zijn ze wel nog altijd samen en vierden ze opnieuw kerst met de familie.

Groot vraagteken
Een bron vertelde dat hun huwelijk vooralsnog een groot vraagteken blijft. Chris wil rustiger leven, terwijl Elsa juist meer wil doen. Voor de buitenwereld lijkt alles perfect, maar van binnen niet. In het onderstaande Instagram-bericht vertelt Chris meer.



NieuwsFilm

meest populair