Sony Pictures hint naar 'Gravity Rush'-film met eerste beelden

Sony Pictures hint naar 'Gravity Rush'-film met eerste beelden

De film is een adaptatie van de videogame voor de PlayStation Vita uit 2012.

In 2019 kondigde Sony Pictures aan een speciale divisie op te richten die zou focussen op game-verfilmingen, genaamd PlayStation Productions. Sindsdien hebben ze Uncharted, Gran Turismo, en de HBO-serie The Last of Us uitgebracht.

En er is nog meer op komst. Zo staan onder andere Jak and Daxter, Ghost of Tsushima, Days Gone en Gravity Rush op de planning. Van die laatste, een verfilming van een game voor de PlayStation Vita, hebben we nu een eerste indruk.

Test footage
Op de Consumer Electronics Show, die nu bezig is, heeft Sony beelden getoond van wat lijkt op CGI test footage voor de film (zie de video hieronder op 2:15). We zien een vrouw van een gebouw springen en naar beneden duiken, recht op een demonisch monster af.

Gravity Rush gaat over Kat, een vrouw die lijdt aan geheugenverlies. Zij heeft de mogelijkheid om zwaartekracht te manipuleren en gebruikt haar krachten om de zwevende stad Hekseville te beschermen.

Crew
Het is nog niet duidelijk wanneer de film uit zal komen, maar we hebben inmiddels ook niet meer dan deze test footage. Het talent achter de camera staat wel al vast: Gravity Rush wordt geregisseerd door Anna Mastro (Secret Society of Second Born Royals) en geschreven door Emily Jerome (Panopticon).



NieuwsFilm

meest populair