Addison Rae deelt fraai uitzicht over haar lijf in tropisch oord

Addison Rae deelt fraai uitzicht over haar lijf in tropisch oord

De TikTok-ster en actrice is (weer) op vakantie en laat zien hoe ze het heeft op het strand.

De kerstvakantie is voorbij en het echte uitkijken naar de zomervakantie kan gestart worden - mocht je geen liefhebber van wintersport zijn. Actrice en influencer Addison Rae verlekkert ons met een reeks kiekjes vanaf een of ander exotisch oord.

De in 2000 geboren Addison is vooral bekend van haar posts op TikTok en de vele andere socials en daar heeft ze al miljoenen mee verdiend. Maar ze vindt acteren ook leuk en afgelopen jaar zagen we haar nog op het witte doek.

Als actrice
In 2023 speelde ze namelijk de rol van Gabby in de horrorfilm Thanksgiving van Eli Roth. Daarnaast was ze te zien in de videoclip You Only Love Me van Rita Ora. Haar eerste filmrol had ze in 2021 in de Netflix-komedie He's All That.

Dit jaar komt er een nieuwe film met de ster uit en ze zal te horen zijn naast enkele grote namen, waaronder Jason Momoa, Ryan Reynolds en Aubrey Plaza. Samen spreken ze in voor de avonturenkomedie Animal Friends.

Uitzicht
Op haar vakantie of weekendje weg bezocht Addison een niet nader benoemd strand waar het in ieder geval warm genoeg was om een duik te nemen. We zien haar op meerdere manieren het water opzoeken en we zien ook een foto met de celeb met twee van haar vriendinnen op een handdoekje.


De foto's van de 23-jarige Addison Rae zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair