Yolanthe Cabau zet de piste in vuur en vlam en laat je mond wagenwijd openstaan

Yolanthe Cabau zet de piste in vuur en vlam en laat je mond wagenwijd openstaan

De Nederlandse actrice is nu in Aspen waar ze ook de lokale piste uitprobeert.

We zagen Yolanthe Cabau tijdens kerst en oudejaarsavond de bloemetjes flink buiten zetten. Oud & Nieuw vierde ze in de Verenigde Staten in het bekende skigebied Aspen. Uiteraard laat ze de lokale bevolking even zien wie Yolanthe is.

Met haar mooie 1,3 miljoen volgers op Instagram deelde de op Ibiza geboren brunette een reeks foto's in Aspen, in het plaatsje zelf maar ook op de piste. De foto's in het plaatsje laten de diva in Yolanthe loskomen.

Dit jaar
Zou Yolanthe een kleine sabbatical hebben ingelast? Je zou het bijna denken als je haar plannen op de IMDb ziet: die zijn er niet. In 2023 dook ze op in vijf producties, nadat ze in 2022 en 2021 nog te zien was in vier films.

De tijd zal het leren of we Yolanthe zien opduiken in een Nederlandse of Noord-Amerikaanse productie. Ze speelde in 2023 namelijk in vier Engelstalige producties, maar of dat echt succesvol is geweest?

Aspen
Yolanthe deelt twee reeksen met foto's vanuit Aspen. We zien haar vooral in het wit, waaronder in een wit zomers jurkje dat prima bij de witte omgeving past. Maar of het heel warm is? In Aspen vriest het op dit moment.


De foto van de 38-jarige Yolanthe zien, in haar witte outfit? Check deze dan op haar Instagram-pagina, ook hier.


NieuwsFilm

meest populair