3 epische scifi-films om vanavond te kijken

3 epische scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Independence Day (1996)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roland Emmerich | Cast: Will Smith, Bill Pullman, Jeff Goldblum, e.a. | Te zien op: Disney+
Op 2 juli vallen communicatiesystemen over heel de wereld uit. Dit blijkt het werk van reusachtige ruimteschepen te zijn. Deze worden bestuurd door mysterieuze aliens, die op 3 juli de aanval openen op de aarde. Met vernietigende vuurstralen veranderen hele steden in as. Op 4 juli besluit een groep heldhaftige overlevenden terug te vechten.



Godzilla (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gareth Edwards | Cast: Aaron-Taylor Johnson, Elizabeth Olsen, Bryan Cranston, e.a. | Te zien op: HBO Max
Wetenschapper Joe Brody verloor zijn vrouw door een enorme ramp met een Japanse kerncentrale en is nog altijd op zoek naar antwoorden. De hel breekt los wanneer reusachtige monsters weten te ontsnappen uit die kerncentrale. Ondertussen probeert zijn zoon Ford zijn vrouw Elle te bereiken in San Francisco. Uiteindelijk duikt een bijzondere redder in nood op: Godzilla.



Avatar: The Way of Water (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Cameron | Cast: Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, e.a. | Te zien op: Disney+
Kolonel Quaritch is teruggekeerd als Na'vi-avatar en is uit op wraak. De bevolking van Pandora wordt opgejaagd met groot militair geschut. Jake, Neytiri en hun kinderen besluiten dat ze er goed aan doen om onder te duiken. Ze voegen zich bij een zeeclan, waar ze kennis maken met nieuwe wonderen en rituelen. Een grote confrontatie kan natuurlijk niet uitblijven. Een epische strijd barst los in en rond het water.



NieuwsFilm

meest populair