Marvel en 'Barbie'-acteur Simu Liu worstelt met gezondheid

Marvel en 'Barbie'-acteur Simu Liu worstelt met gezondheid

Simu Liu heeft te maken gehad met gezondheidsproblemen en heeft daarom moeten afzeggen voor de Candlelight Processional in Disney World.

De laatste maanden zit het Simu Liu niet mee. De acteur uit Barbie en Marvel-held Shang-Chi worstelt met zijn gezondheid en die van zijn familie.

In oktober 2023 scheurde hij al een achillespees in een mini-Olympische spelen die hij organiseerde voor zijn vriendenclub. Simu Liu verscheen daarop heldhaftig met een stevig ingepakt been bij diverse events.

Vervelende mededeling
Maar begin december had hij toch een vervelender bericht. Hij schreef: "Ik vind het werkelijk afschuwelijk om het te melden, maar dit jaar moet ik toch de Candlelight Processional in Disney World annuleren. Voor degenen die het fijn vonden me daar te zien, weet dat ik er ook naar uitzag om je feestdagen leuker te maken."

Simu Liu vervolgde: "Mijn gezondheid en die van mijn familie zijn erg belangrijk voor me. Daar draait het om in december. Na wat schrik rond de gezondheid heb ik met pijn besloten thuis te blijven. Maar daar blijft het niet bij. In 2024 ben ik weer terug."

Invaller geregeld
Het is verder niet bekend of hij het probleem is, zijn vriendin of zijn familie. Maar zijn vervanger Bart Millard viel graag in. Daarnaast zou de processie ook verteld worden door John Stamos, Eva Longoria en Neil Patrick Harris.



Intussen heeft Simu Liu zijn Instagram opgeschoond en houdt hij het bij leukere zaken, zoals het bovenstaand bericht. Meer staat hier bij People.

NieuwsFilm

meest populair