Haar implantaten zijn eruit: Bridget Maasland laat zichzelf zien in de badkamer

Haar implantaten zijn eruit: Bridget Maasland laat zichzelf zien in de badkamer

De Nederlandse celeb Bridget Maasland is 'schaamteloos' op selfie op Instagram.

Een actrice is Bridget Maasland zeker niet meer, al heeft ze er in het verleden zeker aan geroken. Tegenwoordig is ze vooral een celeb die regelmatig in televisie- en online-programma's opduikt.

En ze heeft uiteraard Instagram, waarmee ze maar al te graag de aandacht opeist. Ze heeft nu een post geplaatst waarbij ze een foto in de badkamer heeft gedeeld, om te laten zien hoe fit ze tegenwoordig is.

Implantaten
Vorig jaar koos ze ervoor om haar borstimplantaten te laten verwijderen. Maar ze gaat verder en daarom plaatste ze haar nieuwste bericht op Instagram.

"Ik ben er nog niet, maar de broodjes op mijn buik komen in zicht. Even een stapje terug moeten zetten door een verkoudheid, maar nu weer volle kracht vooruit," aldus Bridget. "Het is keihard werken, dat geef ik toe maar wat een voldoening als je resultaat boekt."

Badkamer
"Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit," vervolgt de presentatrice. "Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben."

Wil je de foto van de 49-jarige Bridget Maasland graag even zien? Je vindt deze op haar Instagram-pagina.

NieuwsFilm

meest populair