Implantaten eruit: Bridget Maasland laat haar vriendinnen zien en is dolgelukkig met ze

Implantaten eruit: Bridget Maasland laat haar vriendinnen zien en is dolgelukkig met ze

De BN'er voelt zich in een keer veel fijner.

Bridget Maasland was in de nodige Nederlandse producties te zien, maar ook wanneer de actrice eens even niet acteert, zorgt ze er zeker voor dat we haar niet vergeten. Nu komt ze weer eens met een opvallend Instagram-bericht.

Maasland leek meer dan 20 jaar geleden een bekende actrice te worden. Zo was ze te zien in de tv-serie Costa! uit 2001 en niet veel later in Shouf shouf habibi! uit 2004. Haar grootste rol was echter in de komedieserie Walhalla, waarin ze te zien was als Carla Bonhoeffer Lebowits.

Meer
Daar blijft het niet bij. Maasland gaat verder dan alleen maar films en is ook bekend van allerlei tv-shows. Denk bijvoorbeeld maar aan Ranking the Stars tot Sterrenslag maar ook Ik hou van Holland tot RTL Boulevard. In 2020 was ze nog het gezicht van Hotter than my daughter.

Ook wanneer ze eens even niet werkt aan een film of een tv-programma trakteert Maasland haar Instagram-volgers maar wat graag op verhalen en kiekjes. Nu is het weer raak, al is dit wel iets heel anders dan we van haar gewend zijn.

Ander lichaam
Maasland heeft vroeger haar borsten laten vergroten, maar kreeg hier uiteindelijk toch spijt van. Ze heeft haar implantaten dan ook laten verwijderen en voelt zich duidelijk veel fijner. Zo schrijft ze op Insta: "Het voelt zo goed dat er niets meer in mijn lijf zit wat niet van mij is".

Interesse in de kiekjes van Bridget Maasland en 'haar nieuwe borsten'? Klik dan hier!

"Ik voel mij letterlijk lichter sinds ik mijn implantaten heb laten verwijderen. Maar ook figuurlijk, omdat er een last van mijn schouders is gevallen: wat als ze gaan lekken, kapselvorming, wat voor schade kan het toebrengen aan je lijf en je psyche. Zoveel vragen waar ik nu niet meer mee rond loop. Heerlijk!"

NieuwsFilm

meest populair