We hielden allemaal van Heather Locklear, maar nu is ze compleet onherkenbaar

We hielden allemaal van Heather Locklear, maar nu is ze compleet onherkenbaar

Heather Locklear was in de zomer van 2023 compleet onherkenbaar door grof drankmisbruik.

Afgelopen jaar werden we opgeschrikt door foto's van actrice Heather Locklear. Ze was bijna onherkenbaar. De Melrose Place-actrice bleek een terugval te hebben gehad en weer flink aan de drank te zitten, met alle gevolgen van dien.

We zijn nu ruim een jaar later en kijken naar hoe het met de actrice gaat. Acteert ze nog? Hoe gaat het privé en is ze weer van de drank af?

Heather Locklear
Acteren doet ze voorlopig niet. Althans, op de IMDb zien we geen nieuwe projecten voor de in 1961 geboren blondine staan. Haar laatste wapenfeit is de tv-film Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story uit 2021, waarin ze Kristine Carlson vertolkt.

Op Instagram zien we geen foto's van de actrice. Wel zien we enkele posts waarin ze haar verloofde Chris Heisser bedankt. Opvallend is wel dat er nu 'Single' op haar Instagram-account staat vermeld. Daarnaast zien we ook foto's en beelden van haar hondje en dochter.

Niet zo goed?
De laatste recente foto die de in Los Angeles geboren actrice op haar Instagram zette, stamt alweer uit de zomer van 2023, en werd genomen voordat ze compleet verwilderd en onherkenbaar werd gespot op straat.


In de zomer van 2023 meldde een bron aan Daily Mail dat het niet goed met haar gaat. "Heather is weer aan de drank geslagen. De familie maakt zich enorm druk om haar. Iedereen voelt zich hopeloos."

Weer nuchter?
In oktober 2023 verscheen nog een artikel op Daily Mail met foto's die erop wijzen dat ze weer wat meer bij zinnen is. Daarna is het redelijk stil rond de ooit zo geliefde actrice. Laten we hopen dat ze in stilte een rustiger leven leidt.



NieuwsFilm

meest populair