Sylvester Stallone werd compleet uitgelachen door zijn vrouw: "Ben je mal?"

Sylvester Stallone werd compleet uitgelachen door zijn vrouw: "Ben je mal?"

Sylvester Stallone overwoog politicus te worden, maar werd door zijn vrouw meteen uit die droom geholpen.

Sylvester Stallone en Arnold Schwarzenegger waren lange tijd elkaars rivalen. Ze maakten zelfs belangrijke keuzes in hun carrière gebaseerd op elkaar.

Toen Arnold Schwarzenegger de politiek indook en gouverneur werd van Californië, vroeg Sylvester Stallone zich af of hij ook niet politicus moest worden. Het hielp niet dat de burgemeester van Philadelphia dacht dat Sly kans maakte.

Nuchtere hulp
De ster overwoog daarop de gok te wagen. Gelukkig bedacht hij zich algauw, waardoor er nog filmreeksen volgden als The Expendables en Escape Plan - met zijn maatje Arnold. Dat kwam omdat zijn vrouw nuchter genoeg was om hem meteen uit zijn droom te helpen.

Sylvester vertelde hier aan Variety: "Ik vroeg aan mijn vrouw wat zij ervan dacht. Ze reageerde met: Ben je mal? Hij is alleen maar vriendelijk. Jij wordt niet gekozen. Je hebt geen behoefte aan mensen."

Weer zichzelf
Sylvester zei: "Vijf minuten later was ik weer mijn oude zelf." De acteur drukt overigens op zijn manier een stempel op Philadelphia, de stad waar hij opgroeide. Bij het standbeeld van Rocky blijft het druk en de stad heeft een heuse Rocky-dag.



NieuwsFilm

meest populair