Onbeschofte vraag voor 'American Pie'-actrice Jennifer Coolidge: "gewoon heel legaal"

Onbeschofte vraag voor 'American Pie'-actrice Jennifer Coolidge: "gewoon heel legaal"

'Don't Look Up'-ster Ariane Grande neemt niet bepaald een blad voor de mond.

Actrice Jennifer Coolidge zal altijd herinnerd blijven worden voor haar rol als 'Stifler's mom' in de American Pie-films. Hierdoor werd ze ook gezien als een sekssymbool, maar dit bracht niet alleen maar leuke dingen met zich mee.

Coolidge, eveneens bekend van Legally Blonde en The White Lotus, zei al eerder dat haar datingsleven na haar rol in de American Pie-franchise een flinke boost kreeg. De actrice onthulde dan ook dat ze dankzij de films heeft geslapen met heel wat mannen.

Onbeschoft
Nog niet zo heel lang geleden werd Coolidge hierover gevraagd door niemand minder dan Ariana Grande, de wereldberoemde zangeres eveneens actief als actrice. Grande vroeg Coolidge naar de 'best d*ck' die ze ooit gehad heeft.

Ondanks het feit dat het hier gaat om een behoorlijk onbeschofte vraag en Grande liet weten dat Cooligde niet antwoord hoefde te geven, deed de 62-jarige actrice dat wel. Zij deelde dan ook dit verhaal met de wereld.

Reactie
Zo zegt de actrice: "Het was nog echt een jonge jongen. Het was wel gewoon legaal hoor! Het was een lieve jongen, maar het was wel wat vreemd. Ik bracht de hele nacht met hem door".


"De volgende morgen moest ik naar een kapper en we belden zijn moeder om te vragen of zij een adresje had. Het was duidelijk dat we samen naar bed waren gegaan, maar ze stelde me wel een goede kapper voor!

NieuwsFilm

meest populair