Groot leeftijdsverschil romance Kevin Costner: Jewel toont haar ware gezicht

Groot leeftijdsverschil romance Kevin Costner: Jewel toont haar ware gezicht

Kevin Costner en Jewel zijn in een relatie en de zangeres zit lekker in haar vel ondanks dat ze haar make-up vergeten is

Twee maanden geleden werd Kevin Costner gefotografeerd met de armen om de middel van Jewel. Het leek een nieuwe, ontluikende romance, maar dat blijkt niet zo.

Een bron dicht bij de 68-jarige acteur uit Dances with Wolves en de 49-jarige zangeres zei hier in dit artikel tegen People: "De relatie van Kevin en Jewel is beginnend, maar niet gloednieuw. Beiden hebben een enorme aantrekkingskracht op elkaar."

Vermoeiend leven
Opnieuw zit een groot leeftijdsverschil tussen Kevin en degene op wie hij verliefd is. De bron zei: "Jewel valt voor een type als Kevin en Kevin is graag in een relatie. Dus dit is cool. Kevin heeft weer plezier na zijn voortslepende echtscheiding. Hij is blij dat dat voorbij is."

Jewel voelt zich in elk geval lekker in haar vel - ook als ze vindt dat ze er slecht uitziet. In het onderstaande Instagram-bericht vertelt ze dat ze er verschrikkelijk moe uitziet zonder make-up. Ze wijt het aan de indrukken in Las Vegas, waar ze nu is.

Haar ware gezicht
Het is knap dat ze haar ware gezicht laat zien - en ze verklapt dat ze van cowboys houdt en laat Kevin Costner nou graag gekleed gaan als cowboy. Haar volgers vinden dat ze er onopgemaakt heel lief uitziet. Zelf zegt ze: "Mijn hoofd staakt altijd in Las Vegas. Dat moet komen door alle zonde hier."



NieuwsFilm

meest populair