Jennifer Lawrence over het figuur van Carice van Houten: "Geweldig!"

Jennifer Lawrence over het figuur van Carice van Houten: "Geweldig!"

In een interview laat Jennifer Lawrence vallen hoe ze over Carice van Houten denkt.

De Nederlandse actrice Carice van Houten laat in zo ongeveer iedere film of serie waarin ze speelt haar kleren zakken, al gaf ze even geleden te kennen dat ze dat niet meer zal doen.

Een aantal jaar geleden bleek dat Hollywood-actrice Jennifer Lawrence onze Carice ook vooral op die manier kent. In gesprek met NU.nl over haar film Red Sparrow liet ze dat zonder blikken of blozen doorschemeren.

Wie is Carice?
In het interview krijgt Jennifer een foto van Carice te zien, met de vraag "Deze is wat beroemder, dus misschien weet je deze?" De Hunger Games-actrice raadt haar naam niet, maar herkent Carice wel.

"Zij is van Game of Thrones. Ik wist niet dat ze uit Nederland kwam," aldus Jennifer. Nadat de interviewer zegt dat Carice "misschien wel ons beste exportproduct" is, voegt Jennifer eraan toe: "Ze heeft geweldige boezem."

Hoe heet ze ook alweer?
Red Sparrow-acteur Joel Edgerton komt ook niet op haar naam. Hoe heet ze ook alweer? Ik weet het niet, vertel het maar," lacht de acteur. Als hij haar naam hoort zegt hij "Ja, en ze heeft recent een kind gekregen met mijn goede vriend Guy Pearce."


Bekijk de video van NU.nl op YouTube en zie de reacties van Jennifer Lawrence en Joel Edgerton als ze de foto van Carice van Houten zien.

Binnenkort start Carice met de opnames voor de film Poor Boy van en met haar man Guy Pearce. Jennifer heeft meerdere films in ontwikkeling, waaronder Burial Rites van regisseur Luca Guadagnino en het drama East of Eden van Gary Ross.

NieuwsFilm

meest populair