Trotse Lieke van Lexmond showt haar strandlijf aan heel Nederland

Trotse Lieke van Lexmond showt haar strandlijf aan heel Nederland

De Nederlandse celeb en actrice Lieke van Lexmond ligt er goed bij op het strand.

De Nederlandse actrice en presentatrice Lieke van Lexmond speelde in de grote Nederlandse soaps Goudkust en Goede tijden, slechte tijden en is uiteraard nog vaak op televisie te zien als presentatrice.

Op Instagram liet ze zien hoe ze heeft gewerkt aan haar lichaam. Lieke deelde twee foto's vanaf het strand met haar 376K volgers. "'Transformatie'; dat heb ik het afgelopen jaar ervaren. Ik ben mentaal op meerdere manieren losgekomen van oude patronen en ritmes," zijn haar eerste woorden bij de foto's.

Mega bevrijdend
De in Benschop geboren celeb ging door: "Dat was zeker niet altijd gemakkelijk, maar het voelt nu mega bevrijdend. Er is weer ruimte voor nieuwe stappen en mogelijkheden. Ook fysiek is mijn lichaam zoveel sterker geworden dan ooit tevoren."

En over de manier waarop schrijft ze: "Een echte lifestyle verandering waar ik niet meer zonder wil en kan. Ik heb veel geleerd over hoe ik nu moet eten (lekker en best veel, maar andere verdeling in koolhydraten/eiwitten/vetten) en krachtsport kan niet langer ontbreken in mijn dagelijkse routine."

Strand
Het resultaat deelde de 41-jarige actrice uit films als Rokjesdag en Zwanger & Co dus op Instagram met twee foto's in badmode. "Een beter begin van 2024 had ik me niet kunnen wensen!" sluit ze haar post af. Wil je het resultaat zien? Bekijk de nieuwe foto's dan op haar Instagram en vergelijk deze met haar strandfoto's uit begin 2023.


Hierboven zie je een foto van Lieke tijdens de jaarwisseling. "Lieve allemaal, ik wens jullie een jaar vol liefde, creativiteit, lol en dat alles in goede gezondheid. Cheers on you!" schrijft ze er onder andere bij.

NieuwsFilm

meest populair