Sylvie Meis knapt bijna uit haar jurkje: jammer dat ze niet vaker zo te zien is

Sylvie Meis knapt bijna uit haar jurkje: jammer dat ze niet vaker zo te zien is

De Nederlandse celeb wist flink te overdonderen op de rode loper.

In 2023 plaatsten we in het celebritynieuws op FilmTotaal heel wat foto's van de (oud)actrice en vooral celeb Sylvie Meis. De Nederlandse uit Breda weet namelijk met iedere foto wel een klein beetje te verrassen.

Haar 1,4 miljoen volgers zagen Silvie dit jaar niet alleen met typische promofoto's, maar vanaf de rode loper. Ze was in oktober namelijk aanwezig bij de lancering van een bepaald merk. Haar jurkje deed de naam van het merk wel snel vergeten.

Trots op vriendin
Op het oog droeg Silvie namelijk een blauw suede-achtig jurkje, dat voor een koude oktobermaand behoorlijk wat lijf laat zien. Sylvie deelde vier foto's op haar Instagram, waarop ze ook te zien is met Dr. Emi Arpa, de persoon die het merk lanceerde.

"Zo trots... Dr. Emi Arpa. Je had een visie en je hebt het waargemaakt! De lancering van Dr. Emi Arpa Skincare is een groot succes," schreef Sylvie bij de foto's die je via onderstaande link kunt bekijken.

Blauw
Uiteraard plaatsten we de foto's al in oktober op FilmTotaal, in het artikel Sylvie Meis pronkt met voorgevel van heb ik jou daar. Hieronder een foto van Sylvie tijdens de kerstdagen.


Wat Sylvie in 2024 van plan is, is niet helemaal duidelijk. Waarschijnlijk gaat ze veel tijd doorbrengen met haar nieuwe vriend, de welgestelde Wim Beelen, zoals te zien op bovenstaande foto. En wie weet gaat ze aankomend jaar ook weer acteren, want dat is alweer even geleden.

NieuwsFilm

meest populair