Chantal Janzen heeft geen blouse aan en iedereen in Nederland kijkt mee

Chantal Janzen heeft geen blouse aan en iedereen in Nederland kijkt mee

De Nederlandse celeb verscheen alleen in een spijkerbroek en veel mensen waren er getuige van.

De Nederlandse presentatrice en parttime actrice Chantal Janzen viel dit jaar op door alleen in een spijkerbroek op haar Instagram te verschijnen. De foto was overigens bestemd voor haar magazine &C.

De in Tegelen geboren blondine deelde de foto met haar maar liefst 1,7 miljoen volgers en ze kreeg uiteraard duizenden vind-ik-leuks. Er waren ook vele reacties, met onder andere "Top foto, zou er trots op zijn als ik u was," aldus ene Judith Wildschut.

Als actrice
Chantal zagen we in 2023 weer eens in een grotere productie. Haar laatste grote rol in een film of serie was namelijk in 2017, toen ze de hoofdrol speelde in de dramakomedie Het verlangen.

Dit jaar speelde ze in de komedieserie Één grote familie die ze zelf bedacht. Chantal speelde in de Videoland-serie het personage Julia Smeets, gebaseerd op belevenissen uit haar eigen leven. Er wordt al gewerkt aan een tweede seizoen.

Spijkerbroek
In mei dit jaar plaatsten we het artikel Chantal Janzen verrast het internet met pikante foto aangezien Chantal zonder haar blouse, maar wel in een spijkerbroek op Insta verscheen.


Hierboven een recentere foto met Chantal én Huub Stapel. We zien de 44-jarige actrice nu in een jumpsuit van spijkerstof, dat haar uiteraard ook goed staat.

NieuwsFilm

meest populair