Chantal Janzen verrast het internet met pikante foto

Chantal Janzen verrast het internet met pikante foto

De Nederlandse celeb laat zich weer zien.

De Nederlandse blondine Chantal Janzen houdt er wel van om in de publiciteit te komen. Niet alleen via allerlei tv-programma's, films en series, maar ook via Instagram en andere media. Nu zien we haar enkel in spijkerbroek op Instagram.

In het verre verleden zagen we Chantal nog als 'Scandinavische pornoster' in Deuce Bigalow: European Gigolo. Daarvoor dook ze al op in onder meer de film De Dominee en Feestje en later kwamen daar films bij als Alles is Liefde en De Hel van '63.

Weinig acteerplannen
Haar laatste rol had ze in de animatiefilm 2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten waarin ze te horen was als 'mama'. Haar laatste grote filmrol had ze in Het Verlangen uit 2017.

Op de IMDb zien we dat ze (voorlopig) geen plannen heeft in Hillywood, maar het is zeker niet ondenkbaar als Chantal weer opduikt in een of andere romkom.

Spijkerbroek
Ondanks dat niet duidelijk wordt waarom ze enkel in spijkerbroek te zien is op Instagram, is de foto genomen voor haar magazine &C. De foto is al wat keren bekeken en kreeg al zo'n 22 duizend likes.


Wil je de foto van de 44 jarige Chantal Janzen zien? Bekijk dan nu de foto op haar Instagram!

In het magazine valt onder meer te lezen hoe vaak Chantal 'het' doet in de week. "Een keer per maand? Prima. Vier keer per week? Prima," schrijft ze in haar column.

"Het is wel zo dat de frequentie veranderd is sinds we kinderen hebben. Die jongens hebben het talent om op precies het verkeerde moment een nare droom te krijgen, of erger: slaapdronken de kamer binnen te wandelen op het moment suprême," aldus Chantal.

NieuwsFilm

meest populair