Yolanthe Cabau en haar prachtige zussen overdonderden heel Nederland

Yolanthe Cabau en haar prachtige zussen overdonderden heel Nederland

De Nederlandse actrice Yolanthe Cabau vierde groots een verjaardag op Ibiza.

De Nederlandse actrice en celeb Yolanthe Cabau weet ons vaak te verrassen met zomerse foto's en we plaatsen deze dan ook regelmatig in het celebritynieuws op FilmTotaal. Nu het jaar bijna voorbij is, keren we nog even terug naar een van haar opvallendste posts van 2023.

De op Ibiza geboren Yolanthe is ook groot op het prachtige Spaanse feesteiland. Ze heeft er zelfs een huis. Begin dit jaar vierde ze daar de verjaardag van haar zus Marina Cabau. Ze werd 31 jaar en het feestje werd onder andere gevierd in het zwembad.

Hermanita
Bij een reeks foto's met daarop Yolanthe zelf, de jarige Marina en vermoedelijk andere zussen en vriendinnen schreef Yolanthe "Vandaag draait alles om jou, mijn lieve zus! Ik hou zoveel van je, en ik ben ongelooflijk trots op de persoon die je bent en hoe je door het leven navigeert."

"Ik wens je nog heel veel gelukkige, gezonde en gezegende jaren vol liefde, net zoals je bent! Te amo muchísimo, hermanita!" voegde Yolanthe toe in de post met de foto's in het zwembad.

Yolanthe in 2024
Opvallend is dat we op de IMDb nog geen nieuwe films of series gepland zien staan met Yolanthe. In 2023 was ze namelijk nog te zien in de Nederlandse Netflix-film Oei, ik groei! en de buitenlandse producties Vacation Home Nightmare, An Egypt Affair, Deadly DILF en Secrets of A Celebrity Nanny.

Uiteraard plaatsten we op FilmTotaal ook een artikel over de foto's, met de titel Yolanthe Cabau met zus in het zwembad: hier valt je mond wel even van open. Dus als je de foto nog een keer wil zien, dan kun je hem via dit artikel terugvinden.

NieuwsFilm

meest populair