Yolanthe Cabau met zus in het zwembad: hier valt je mond wel even van open

Yolanthe Cabau met zus in het zwembad: hier valt je mond wel even van open

Een flinke groep vriendinnen sluit aan in het zomerse Ibiza.

Als je een feestje te vieren hebt, dan is Ibiza een van die plekken op de wereld waar dat goed kan. Naast de bekende clubs biedt het eiland ook voldoende ander vermaak. Bijvoorbeeld bij Yolanthe Cabau in het zwembad.

Haar zus Marina Cabau werd 31 jaar en dat vierde ze samen met haar zus en een groep vriendinnen in de villa van Yolanthe. Het levert bijzonder zomerse foto's op.

Films en series
Yolanthe is uiteraard de grootste ster uit de familie Cabau, bestaande uit twaalf broers en zussen. Yolanthe acteerde de afgelopen periode in heel wat films en series, waaronder dit jaar in een aantal buitenlandse films.

Ze heeft namelijk rollen in de films Vacation Home Nightmare, Deadly MILF en An Egypt Affair. Haar enige Nederlandse film tot op heden in 2023 is Oei, ik groei! van Netflix. Haar volgende film heet: Secrets of A Celebrity Nanny.

Marina Cabau
"Vandaag draait alles om jou, mijn lieve zus! ?? Ik hou zoveel van je, en ik ben ongelooflijk trots op de persoon die je bent en hoe je door het leven navigeert. Ik wens je nog heel veel gelukkige, gezonde en gezegende jaren vol liefde, net zoals je bent! Te amo muchísimo, hermanita!" schrijft Yolanthe bij de foto's in het zwembad.


De foto's van de 38-jarige Yolanthe en haar jarige zus en haar vriendinnen zien? Check deze dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair