3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Love and Monsters (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a. | Kijk direct
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.



Zwartboek (2006)
Bekijk de afbeeldingRegie: Paul Verhoeven | Cast: Carice van Houten, Sebastian Koch, Thom Hoffman, e.a. | Kijk direct
Wanneer de joodse Rachel Stein en haar familie tijdens een vluchtpoging onverwachts worden aangevallen door de Duitsers en alleen zij deze aanval overleeft, besluit ze zich vermomd als Ellis de Vries aan te sluiten bij het verzet. Ze krijgt de opdracht om te infiltreren bij de vijand, maar wanneer het misgaat, wordt ze ineens door beide kanten gezien als verrader.



The Impossible (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.A. Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, e.a. | Kijk direct
2004. Maria, Henry en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. In de morgen van 26 december, terwijl de familie geniet aan het zwembad, stormt er een enorme vloedgolf op het land af. Het gezin wordt uit elkaar door de tsunami. In alle wanhoop zoekt Maria naar haar gezin en hoopt ze op een wonder tussen alle chaos en ellende.



NieuwsFilm

meest populair