Met deze foto wist Katja Schuurman heel Nederland omver te blazen in 2023

Met deze foto wist Katja Schuurman heel Nederland omver te blazen in 2023

De Nederlandse actrice wist begin dit jaar iedereen even stil te krijgen.

We naderen het einde van het jaar en dat betekent dat we terugkijken op een aantal opvallende foto's die we regelmatig delen met de celebrity-lezers op FilmTotaal. We trappen af met een bijzonder in het oog springende foto van, hoe kan het ook anders, Katja Schuurman.

Actrice Katja Schuurman was dit jaar al vaker een opvallende verschijning op Instagram. Ze deelt namelijk regelmatig foto's met haar bijna 500K volgers en begin 2023 zagen we haar op een opvallende foto in de keuken.

Melk
Op de foto, waarop we haar zien in een wit hemd en een pak merkloze melk, verschenen heel wat reacties. Zo schreef iemand "Je hebt weer ff aandacht nodig zie ik..."

Katja schreef zelf bij de foto: "Zo. Nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple" Wat de exacte reden was, werd niet helemaal duidelijk. Wel heeft alle aandacht rondom de foto haar ongetwijfeld flink wat extra volgers opgeleverd.

Opvallendste Insta-foto van 2023
Mocht er een prijs zijn voor opvallendste Insta-foto van het jaar van een Nederlandse celeb, dan komt deze foto van Katja misschien wel in aanmerking. Ze kreeg in ieder geval bijna 40K vind-ik-leuks.

Uiteraard plaatsten we op FilmTotaal ook een artikel over de foto, met de titel Katja Schuurman geeft haar tepels alle vrijheid op Insta-foto. Dus als je de foto nog een keer wil zien, dan kun je hem via dit artikel terugvinden.

NieuwsFilm

meest populair