Sydney Sweeney heeft een enorme cup-maat: "ze zijn mijn beste vrienden"

Sydney Sweeney heeft een enorme cup-maat: "ze zijn mijn beste vrienden"

Actrice Sydney Sweeney is blij dat ze geen verkleining nam: "je krijgt er spijt van op de middelbare school".

Actrice Sydney Sweeney is een van de grootste namen in Hollywood van dit moment. Ze had recent nog een sterke rol in Reality en ze is een belangrijk gezicht in de serie Euphoria, en vanaf volgend jaar is ze niet meer weg te denken uit het filmnieuws.

De in Spokane, Washington geboren blondine is echter niet alleen bekend door haar rollen in films en series. Haar Instagram bewijst dat ze vaak wordt gevraagd door bekende modemerken. Ze heeft namelijk een lichaam met flinke rondingen.

Geen spijt
In gesprek met Glamour vertelde de ster van 26 jaar over hoe ze vroeger over haar borstomvang dacht: "Toen ik op de middelbare school zat, voelde ik me ongemakkelijk over hoe groot mijn borsten waren. Ik zei altijd dat ik, als ik 18 zou worden, een verkleining zou laten doen."

Haar moeder waarschuwde haar echter. "En mijn moeder zei tegen mij: 'Doe het niet. Op de universiteit zul je er spijt van krijgen'," ging Sydney verder. "En ik ben zo blij dat ik dat niet heb gedaan. Ik vind ze leuk. Ze zijn mijn beste vrienden."

Zelfvertrouwen
[i]"Ik heb het proces van het bedekken van mijn lichaam op zo'n jonge leeftijd doorlopen, maar toen ik eenmaal meer zelfvertrouwen kreeg, veranderde het", zei ze.


"Elk lichaam is prachtig. Als je zelfverzekerd bent en van binnen gelukkig bent, is dat pas echt aan mensen te zien," vervolgde de actrice die je binnenkort ziet in de komedie Anyone But You en de superheldenfilm Madame Web.

NieuwsFilm

meest populair