Zack Snyder toont interesse in James Bond: "daar zit vast iets in"

Zack Snyder toont interesse in James Bond: "daar zit vast iets in"

De franchise over 's werelds bekendste superspion is dringend op zoek naar een nieuwe regisseur.

No Time to Die betekende een (definitief) einde voor de James Bond van Daniel Craig, maar dat betekent niet dat er geen nieuwe film in de franchise komt. Sterker nog, het lijkt erop dat zo'n beetje elke bekende regisseur in Hollywood gevraagd is of hij/zij het aandurft.

Zo moest Christopher Nolan onlangs nog duidelijk ontkennen dat hij 'Bond 26' niet zal regisseren. Nu is ook Zack Snyder erover gevraagd. En hij geeft aan wel geïnteresseerd te zijn, zeker als de film over een jongere Bond gaat.

Een Bond van 20
"Het zou cool zijn om een 20-jarige Bond te zien," zo vertelde de filmmaker aan The Atlantic. Hij werd daar geïnterviewd vanwege de release van zijn nieuwste film, het Netflix scifi-epos Rebel Moon.

Snyder gaf aan benieuwd te zijn naar "de bescheiden achtergrond waar [Bond] vandaan komt. Het jeugdtrauma dat ervoor zorgt dat je James Bond kunt zijn. Daar zit vast iets in."

Rebel Moon
Een jonge Bond zou een manier kunnen zijn om de franchise opnieuw uit te vinden na het einde van No Time To Die. Maar of Snyder ook aan de aangewezen persoon is om dit tot uiting te brengen, dat valt nog te bezien.


Snyder heeft sowieso zijn handen vol de komende tijd. Rebel Moon - Part One: A Child of Fire staat nu op Netflix, Deel 2 verschijnt in april, en de regisseur heeft nog meer plannen met zijn Army of the Dead-franchise.

NieuwsFilm

meest populair