Margot Robbie op het strand: zo zien we haar graag

Margot Robbie op het strand: zo zien we haar graag

De Barbie-actrice Margot Robbie kan iedere padpak hebben, maar deze staat haar extra goed.

Actrice Margot Robbie heeft wederom een mooi jaar achter de rug. Ze had in 2023 een enorm succes met de komedie Barbie, was geweldig in Babylon en haar naam pronkte ook op het affiche van het vermakelijke Asteroid City.

De actrice is overduidelijk een gewilde naam in Hollywood, maar ook haar fans kijken hun ogen uit. Overal waar ze komt wordt ze gevolgd door camera's. In 2019 werd ze in een wit badpak vastgelegd toen ze een duik nam in het water.

2024
Maar wat heeft het jaar 2024 voor de in Dalby, Queensland in Australië geboren blondine in petto? Als we op de IMDb kijken zien we maar een film gepland staan en dat is de Ocean's 11-prequelfilm Oceans.

Naar verluidt speelt Margot samen met Barbie-collega Ryan Gosling de ouders van Danny Ocean, de rol van George Clooney in de eerdere Ocean's-trilogie. Verdere details worden vast snel onthuld, aangezien de opnames bijna gaan aanvangen.

Prachtig
In 2019 verschenen op de website Mail Online een flinke reeks foto's van Margot in haar witte badpak. De foto's werden genomen in Cannes, waar de toen 28-jarige actrice was om Quentin Tarantino's Once Upon A Time In Hollywood te promoten.


De foto's van Margot Robbie, die nu 33 jaar is, zien? Check deze dan op de website van Mail Online.


NieuwsFilm

meest populair