Patrick Schwarzenegger maakt net als vader Arnold indruk met stoere filmrollen

Patrick Schwarzenegger maakt net als vader Arnold indruk met stoere filmrollen

Patrick Schwarzenegger, de oudste zoon van Arnold Schwarzenegger, lijkt steeds meer op zijn beroemde vader en neemt steeds meer fysiek zware rollen aan en is nu gecast als atleet.

Patrick Schwarzenegger is de oudste zoon van Arnold Schwarzenegger. Het ziet er naar uit dat de 30-jarige acteur steeds meer op zijn beroemde vader gaat lijken. Niet alleen omdat hij zijn eigen weg vindt in filmland, maar ook omdat hij steeds meer fysiek zware rollen accepteert.

Patrick heeft al veel films en series op zijn naam staan. Zo is hij te zien in films als Moxie en Midnight Sun. Daarnaast speelt hij in series als The Boys, The Terminal List en The Staircase. In het onderstaande Instagrambericht vraagt hij aandacht voor de nieuwe serie Gen V.

Steeds nieuwe filmprojecten
Ook meldt hij al een volgend project: hij is gecast als atleet. Hij vertelde op zijn Instagram over de verfilming: "Dit verhaal over Aaron Hernandez is te gek. Ik ben dol op football, maar ik wist maar een deel van zijn leven. Ik zal Tim Tebow spelen."

In de reacties vragen fans meteen of hij al aan het trainen is. Ook moet die transformatie wel lukken met zo'n vader. Patrick wordt in interviews en social media vaak herinnerd aan zijn beroemde vader. Maar vervelend vindt hij dat niet.

Dol op leren
Patrick speelde ook met zijn zwager Chris Pratt in The Terminal List, een serie over navy seals. Daarover zei Patrick in het interview hier bij Jimmy Kimmel Live: "Ik trainde met echte navy seals. Dat was echt waanzinnig. Ik leerde zoveel van hen."



NieuwsFilm

meest populair