Bradley Cooper toont de coolste gadget en nu wil iedereen die met kerst

Bradley Cooper toont de coolste gadget en nu wil iedereen die met kerst

Bradley Cooper wordt geprezen voor zijn film 'Maestro', maar vindt een coole gadget, een zonnebril die filmopnamen en foto's kan maken, veel leuker.

Bradley Cooper behoort al tot een van de beste acteurs in Hollywood met American Sniper en Hangover. Zelfs zijn stem voor Rocket in Guardians of the Galaxy is geweldig.

Na A Star is Born, zijn eerste werk als regisseur, wordt ook Maestro goed ontvangen. De eerste nominaties stromen binnen. Maar waar mensen het meest van onder de indruk zijn, is de nieuwe, coole zonnebril die hij uitprobeert in het onderstaande interview.

Toffe zonnebril
In de YouTube-video van The Tonight Show with Jimmy Fallon tonen ze een Ray Ban die filmopnamen en foto's kan maken. Beiden hebben de grootste rol met de bril - en eigenlijk is het interview interessant door die toffe gadget, waar ze het hele gesprek mee spelen.

Het is duidelijk dat zowel Jimmy als Bradley die zonnebril zelf zouden willen hebben met kerst - en waarschijnlijk iedereen in het publiek. Hij vertelt: "Dit is lollig. Ik wil het niet meer uitzetten, want anders is de pret vast weg."

Toffe duizendpoot
Voor zijn nieuwe film trad hij op als scenarioschrijver, regisseur, acteur en producer. Hij zei: "Het was gekkenwerk. Ik deed alleen dutjes, want meer tijd was er niet. Maar ik heb ontzettend veel plezier gehad."



NieuwsFilm

meest populair