Onbekende Universal Monsterfilm klaar met productie: wordt dit een nieuwe klassieker?

Onbekende Universal Monsterfilm klaar met productie: wordt dit een nieuwe klassieker?

Het nieuwste project van Radio Silence gaat dezelfde kant uit als 'The Invisible Man'.

Er komt een nieuwe Universal Monsterfilm aan. Radio Silence, het productiehuis achter films als Ready or Not en de laatste twee Scream-producties, is net klaar met het draaien ervan.

Dat maakt actrice Alisha Weir (Matilda the Musical) bekend op Instagram. In een enthousiaste post deelt ze foto's van de wrap-party van de film, waar ook acteurs als Melissa Barrera en Dan Stevens in meespelen.

Onbekend verhaal
Het is nog niet bekend waar de film over gaat, enkel dat het een klassiek Universal-monster betreft. Matt Bettinelli-Olpin van Radio Silence maakte dat al duidelijk. "Voor ons is het ongelooflijk dat we een Universal Monsterfilm maken," vertelde hij ComicBook.com.

Daarnaast hintte hij dat de film in de voetstappen volgt van Leigh Whannell's The Invisible Man, doordat Universal de filmmakers laat "loslopen" om hun eigen ding te doen. Dat belooft alvast veel goeds.

Nog even wachten
Maar of het nu Frankenstein betreft, of de Gill-man, of misschien weer de Mummy, dat weten we dus nog niet. De film zou gepland zijn voor 19 april 2024, maar dat moet nog bevestigd worden. We weten ook niet of hij op streaming zal verschijnen, of toch in de bioscoopzalen.



NieuwsFilm

meest populair