Het vervolg op 'Rebel Moon' gaat een andere richting uit

Het vervolg op 'Rebel Moon' gaat een andere richting uit

Nederlandse acteur Michiel Huisman vertelt over het verschil tussen Deel 1 en Deel 2.

Zack Snyder's eerste Rebel Moon-film laat nog maar een paar dagen op zich wachten, maar de cast blikt nu al vooruit op deel 2, The Scargiver. Die staat gepland voor 19 april.

In een interview met ComicBook.com vertelt de Nederlandse Michiel Huisman over het tweede deel. Hij speelt Gunnar, één van de vele personages die in deel 1 worden geïntroduceerd. En die introducties zijn zwaar nodig, zo verklaart Huisman.

Een spectaculairder vervolg
"We leggen de basis voor een gigantisch universum in Part One," aldus de acteur. "En in Part Two heb ik het gevoel dat (of, ik hoop, omdat we het nog niet hebben gezien) het verhaal echt naar de volgende versnelling schakelt."

Snyder zelf hintte onlangs ook dat het vervolg spectaculairder gaat zijn. "Qua toon zijn het hele verschillende films," zei hij toen. "De waarheid is dat film één een set-up is voor film twee."

Betere reviews?
Dit komt nadat recensenten de eerste film met de grond gelijkmaakten. De film werd door hen beschreven als een "puinhoop" die veel te veel tijd spendeert aan introductie en het uitbouwen van de wereld, waardoor het verhaal zoek raakt.


Hopelijk betekenen de woorden van Huisman dan ook goed nieuws voor het vervolg. Maar eerst mogen we zelf onze mening vormen. Rebel Moon - Part One: A Child of Fire verschijnt vrijdag op Netflix.

NieuwsFilm

meest populair