Sydney Sweeney laat iedereen naar adem happen op de rode loper voor haar nieuwe film

Sydney Sweeney laat iedereen naar adem happen op de rode loper voor haar nieuwe film

De actrice is te zien in een wit doorschijnend jurkje en iedereen wil een foto van haar.

Over actrice Sydney Sweeney (Reality) wordt aankomend jaar waarschijnlijk flink geschreven. Begin 2024 is ze namelijk te zien in de komedie Anyone But You en later in het jaar volgen nog meer opvallende titels.

Gisteren ging de komedie in première in Sydney en de Amerikaanse actrice was uiteraard aanwezig. Ze wist alle aandacht naar zich toe te trekken, aangezien ze te zien was in een opvallend wit doorschijnend jurkje. De camera's bleven maar flitsen.

Anyone But You
In de komedie Anyone But You lijken Bea (Sweeney) en Ben (Glen Powell) het perfecte stel, maar na een geweldige eerste date gebeurt er iets waardoor hun vurige aantrekkingskracht afkoelt tot het vriespunt, totdat ze onverwachts met elkaar worden opgezadeld op een bruiloft in Australië.

Na Anyone But You, vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscopen, is Sweeney te zien in de Marvel-film Madame Web (15 februari). In 2024 verschijnen van Sweeney waarschijnlijk ook de horrorfilm Immaculate, de thriller Echo Valley en de thriller Eden van Ron Howard. In 2025 volgt het nieuwe seizoen van Euphoria.

Rode loper
Op haar Instagram deelt Sweeney een korte video vanaf de rode loper in Sydney. Bekijk deze beelden hieronder en zie een reeks foto's op Just Jared.



NieuwsFilm

meest populair