De echte reden dat Hugh Jackman in echtscheiding ligt: Liefdeloos en fragiel

De echte reden dat Hugh Jackman in echtscheiding ligt: Liefdeloos en fragiel

De passie ging uit het huwelijk en wat restte was niet best, maar wisten ze te repareren tot vriendschap.

Hugh Jackman en Deborra-Lee Furness brachten een schok teweeg in filmland toen ze gingen trouwen. Nu, 27 jaar later, verbazen ze opnieuw iedereen met hun echtscheiding. Deze sterren leken zo gelukkig samen.

Over heel de wereld is het vrij geaccepteerd dat vrouwen een oudere man trouwen, maar omgekeerd nog niet. De 68-jarige regisseur, producer en actrice uit Halifax en Angel Baby is namelijk 13 jaar ouder dan Hugh Jackman, de acteur uit Wolverine en Swordfish.

Lange lockdown in Amerika
Toch werkte hun relatie goed. Beiden hebben namelijk dezelfde interesses en komen uit Australië. Ook adopteerden zij twee kinderen. Maar volgens een bron dicht bij het stel kwamen de eerste barsten in hun huwelijk door de pandemie.

Die bron vertelde dat de lange COVID19-lockdown moeilijk was voor het stel. Ze waren op elkaar aangewezen en brachten veel tijd met elkaar door, terwijl ze elkaar normaal niet veel zagen door verschillende filmprojecten. De passie veranderde naar liefdeloos en fragiel.

Lange staking in Hollywood
Daarna kwam nog de lange schrijvers- en acteursstaking in Hollywood, waardoor ze opnieuw op elkaar aangewezen waren met alle stress rond stagnerende filmprojecten. De druk werd hen te veel. En alhoewel ze hun best deden, groeiden ze uit elkaar en restte alleen nog gewone vriendschap. Meer volgt in de onderstaande YouTube-video van The List.



NieuwsFilm

meest populair