Maya Hawke verklapt groot geheim van haar vader Ethan Hawke en het is net 'Stranger Things'

Maya Hawke verklapt groot geheim van haar vader Ethan Hawke en het is net 'Stranger Things'

Bij de première van 'Maestro', de film over de beroemde componist Leonard Bernstein gaf ze een bijzonder succesvolle tip van haar vader, Ethan Hawke.

Maya Hawke is in rap tempo een bekende Hollywood-ster geworden. De 25-jarige actrice schitterde al in Stranger Things, Once Upon a Time in Hollywood en Do Revenge. Nu is zij ook te zien in Maestro.

Bij de première van de film over de beroemde componist Leonard Bernstein verklapte ze een groot geheim dat meehelpt aan haar grote succes. Ze kreeg die tip van haar vader, Ethan Hawke. Deze beroemde acteur, schrijver en regisseur is te zien in de nieuwe Netflix-film Leave the World Behind.

Een stukje waarheid erin
Maya speelt de dochter van Bernstein en vertelde hier in dit artikel aan People: "Ik doe iets met elke rol die ik speel. Ik plant een 'zaadje van waarheid', een klein geheimpje. Ik leerde dit van mijn vader."

Het klinkt net zo vreemd als Stranger Things, maar ze legde verder uit: "Het is een detail in jouw personage stoppen dat je aanspreekt, een kleine boodschap dat je erin smokkelt voor jezelf, of iemand anders in je leven. En dit personage gaf voldoende ruimte."

Eigen ervaring is handig
Dit personage oppakken ging als vanzelf voor haar. Ze kon putten uit haar eigen ervaring. Meer over de veelbelovende film staat hieronder in de YouTube-video van E!News.



NieuwsFilm

meest populair