Deze bizarre horror-franchise krijgt officieel een derde deel

Deze bizarre horror-franchise krijgt officieel een derde deel

Niemand had een vervolg verwacht op deze film, maar nu wordt er zelfs over een derde deel gesproken.

De vorig jaar verschenen horror-prequel Orphan: First Kill was om meer vlakken een ambitieuze en innovatieve voortzetting van een franchise. Maar daar blijft het niet bij volgens regisseur William Brent Bell.

Bell heeft namelijk bevestigd dat hij inmiddels al werkt aan een derde film en dat we opnieuw een schokkende twist kunnen verwachten in het complexe verhaal van hoofdpersonage Ester, die gespeeld wordt door Isabelle Fuhrman.

Ambitieuze horror
Gezien het feit dat First Kill met succes gemaakt kon worden ondanks een ambitieus verhaal en uitdagende filmtechnieken, is er volgens Bell alles mogelijk voor het verhaal van de derde film:

"Ik denk dat we met Orphan als franchise een hele hoop mogelijkheden hebben. In dit geval betreft het ook geen pop of een gemaskerde moordenaar, maar een écht personage zoals Hannibal Lecter.

Deel drie komt er
"Ik denk dat we er iets bijzonders van kunnen maken en we alleen maar beter zullen worden. En Isabelle vindt de rol geweldig om te spelen.

Dus als we gaan door zolang we tevreden zijn over de verhalen, en werken momenteel aan het derde deel."



Een nieuwe richting
Bell voegde daaraan toe:
"Ik zag schrijver David Coggeshall tijdens een screening van Lord of Misrule een paar weken terug en hij gaf toen aan dat hij Orphan-films wil blijven schrijven omdat hij zoveel vrijheid heeft. Nu we één richting op zijn gegaan met deel twee, kunnen we nu alle mogelijke andere richtingen opgaan."



De grootste uitdaging van het tweede deel was het feit dat Fuhrman als volwassene opnieuw de rol van de kindachtige Esther moest spelen. Dit kregen ze voor elkaar door de actrice met cameratechnieken kleiner te laten lijken dan ze is.

Het is nog onbekend hoe de derde Orphan zal landen in de tijdlijn van de franchise.

NieuwsFilm

meest populair