"Nee, niks inshallah": Daphne Deckers heeft het in trailer 'Scotoe' lastig met straatslimme boevenvangers

"Nee, niks inshallah": Daphne Deckers heeft het in trailer 'Scotoe' lastig met straatslimme boevenvangers

De misdaadkomedie Scotoe van Jamel Aattache, Mohammed Chaara en Sinan Eroglu krijgt zijn eerste trailer.

Independent Films heeft de eerste trailer online gezet voor de Nederlandse film Scotoe. De misdaadkomedie werd geregisseerd door het drietal Jamel Aattache (De Tatta's), Mohammed Chaara (Buitenspel) en acteur Sinan Eroglu. Check de beelden onderaan het bericht.

Scotoe heeft rollen voor onder dezelfde Chaara en Eroglu en we zien onder andere ook Daphne Deckers, dochter Emma Deckers, Ferdi Stofmeel en Melisa Asli Pamuk voorbij komen.

Scotoe
De film volgt Sino (Eroglu) en Mo (Chaara). Het zijn twee vrienden die zijn opgegroeid in dezelfde wijk in Amsterdam. Op jonge leeftijd leren ze al hoe het er op de straat aan toe gaat en ze gebruiken hun kennis en kunde nu als straatslimme rechercheurs.

Als ze een grote cocaïnesmokkel ontdekken ruiken ze hun kans, maar de hoofdcommissaris (Deckers) zet vraagtekens bij hun opvallende Turkse en Marokkaanse werkmethodes. Ze worden van de zaak gehaald. Toch zetten ze door en als Esra (Pamuk), de vrouw van Sino, betrokken raakt worden de problemen alleen maar groter.

Februari
Scotoe is een van de eerste Nederlandse bioscoopfilms in 2024. Ben je na het zien van onderstaande trailer geïnteresseerd, dan kun je de datum 1 februari in je agenda blokken.



NieuwsFilm

meest populair