Jennifer Aniston zonder kleding? Expliciete liefdesscène verbijstert iedereen

Jennifer Aniston zonder kleding? Expliciete liefdesscène verbijstert iedereen

Jennifer Aniston speelt in een intieme seksscène zonder de hulp of begeleiding van een intimiteitscoördinator.

Jennifer Aniston verraste recent vriend en vijand met een expliciete seksscène - en ze weigerde tot verbazing van critici een intimiteitscoördinator.

De 54-jarige ster uit Friends en Murder Mystery speelt namelijk ook in de populaire Apple TV+ Morning Show. Zij doet het met Jon Hamm en rolt naakt rond, terwijl hij zijn handen op haar borsten houdt. De spectaculaire beelden van de intieme scène zijn hier bij Daily Mail te zien.

Plannen van intieme scène
Hier in een recent interview met Variety vertelde ze hoe het plannen van die unieke scène ging: "Ze vroegen of we een intimiteitscoördinator wilden. Ik kom uit de oude tijd, dus vroeg ik wat dat inhield."

Ze vervolgde: "Ze vertelden dat iemand dan zou vragen of ik nog oké ben. Alsjeblieft zeg, het is al ongemakkelijk genoeg. We zijn ervaren. We komen er wel uit. Ik heb me helemaal niet ongemakkelijk gevoeld en Jon vroeg steeds of het wel ging."

Alles was prima geregeld
Jon en Jennifer waren niet alleen. Jennifer vertelde: "Met Mimi erbij zit je goed, net als met onze prachtige editor en muziek en licht. Alles was gechoreografeerd. Voorbereiding was eigenlijk niet nodig."



In de bovenstaande YouTube-video van Apple TV worden stukjes uit de serie getoond.

NieuwsFilm

meest populair